Brakel Fotografie & Film spreekt tot de verbeelding

Visuele webcontent heeft een belangrijke aantrekkingskracht op uw online bezoekers en vergroot de kans op een hogere conversieratio. Sympathieke foto's vertonen van uw medewerkers en organisatie op de website of in een brochure heeft invloed op het beeld dat (potentiële) klanten van uw bedrijf vormen.

De volgende fotoshoots zijn mogelijk:

Brakel Fotografie & Film staat garant voor mooi, krachtig en professioneel beeldmateriaal dat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Door gebruik van mobiele studio-apparatuur kunnen bijna overal de ideale lichtomstandigheden gecreëerd worden. Daardoor is een fotoreportage in vrijwel elke situatie mogelijk en bent u niet beperkt tot een gecreëerde setting in een studio.

Wilt u samenwerken met een fotograaf die met u meedenkt en zich in u, de organisatie en uw doelgroep verplaatst en daarbij passend advies geeft? Neem dan contact op met Ronald Brakel  via 0653 707 902 of vul het contactformulier in.

Specialiteiten van Ronald Brakel

Bekijk op deze pagina de specialiteiten in de portfolio van Ronald Brakel.

 

  • Portretten van poserende of bewegende mensen in een neutrale omgeving, werkomgeving of buiten.
  • Stillevens: op een witte of kleurige achtergrond en sfeervolle stillevens.
  • Architectuur (exterieurs) en interieurs: met of zonder mensen.
  • Reportages: bedrijfsreportages, evenementen, een of meermalige gebeurtenissen, vieringen en dergelijken.
  • Reclamefotografie: situaties die toegespitst zijn op het promoten van een bedrijf of persoon. Dit kan bijvoorbeeld een situatie met mensen zijn of een stilleven.